EV EKMEĞİ, KÖY EKMEĞİ
Aşağıda ekmek katkıları ile ilgili bir link ekliyoruz ve şu belirtilmiş,
Türkiye’de beyaz undan yapılmış ekmeklere “Sağlığa Zararlıdır” ibaresi yazılmalı. Bu önerme, kimilerine naif gelebilir, uzun dönemde birçok hastalığı tetikleyen besinin beyaz ekmek olduğu artık biliniyor
http://www.gidahareketi.org/Ekmekte-_domuz-Kili-sistain_-Suphesi_-637-yazisi.aspx
Ve peki ya unlar, bir çok una bu katkıların üreticiler tarafından konulduğunu da duymuyoruz değil,
www.derki.com/hekim/item/2661-gidalarda-en-zararli-10-katki-maddesi
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:3ao2H-JKO14J:http://www.gidakat.org.tr/images/sefer_sunar.pdf%2Bekmek+katk%C4%B1+maddesi+nedir&hl=tr&tbo=d&ct=clnk
http://www.gidakat.org.tr/images/sefer_sunar.pdf
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder